/ Mässväggar / Tips på mässväggar

Intervjuväggar & backdrops för digitala möten

Info och rekommendationer om vårt utbud av mässäggar och backdrops.

Här finner du en guide till populära lösningar för såväl hemma, i studion som utomhus. Samtliga trycks med valfritt budskap i 4-färg eller som greenscreen, om du själv väljer att addera ditt budskap digitalt.

Tänk på detta när du väljer vägg för ditt behov

I vilken miljö den skall användas

Hur många och hur långa? Stå framför?

Kostnadsbild, takhöjd, portabla och enkel att hantera?

Skall den stå permanent eller temporärt?

Banderoll, textil eller ljuslåda?

Greenscreen eller branding?

För det digitala mötet, temporära studion och arenan

Fotovägg

Fotovägg EXL består av stadiga glasfiberrör som skjuts ihop och placeras på markplattor. Den tryckta textilduken träs över och låser samtidigt systemet. Fördelarna med textilväggar är att de är kompakta och reflekterar inte ljus på ett oönskat sätt. Ramen är endast 3 cm tunn och har låg vikt. Vi levererar kompakta fotoväggar från 100 till 600 cm bredd med en höjd på 220, 250 eller 300 cm.

Väggar under 300 cm bredd och 220 cm höjd packat i kompakta väskor på dryga 130 cm. Övriga i längre väskor typ skidfodral med längd av 250 eller 300 cm. Tryck kan vara dubbelsidigt eller enkelsidigt, då med vit baksida.

Fotovägg produktblad

Ljusväggar tillför ytterligare en dimension och bidrar till ett exklusivt intryck. Våra väggar är portabla och monteras utan verktyg. Väggarna har inbyggd kabeldragning som gör dem okomplicerade att koppla och sätta ihop. De finns i 100, 200 och 300 cm bredd med 200 eller 250cm höjd. Använd fristående eller bygg ihop till större väggar och monterlösningar. Dubbelsidigt eller enkelsidigt budskap med ljusblockerande svart baksida.

Trycket framställs med miljöanpassad direktsublimering på speciellt anpassad textil och ger ett oöverträffat skrynkelfritt resultat. Dukarna sträcks och sitter stadigt på plats i systemen med silikonlister (SEG).

Ljusväggar produktblad

EasySoft SEG

EasySoft SEG modular ger möjlighet att bygga rakt, välvt, högt och lågt. Ramverken kläs enkelt och snyggt med textil, och tack vare silikonlister (SEG) och smarta kopplingar kan man enkelt på kort tid bygga upp större väggar, montrar och professionella studiomiljöer.

Easy Soft Wall produktblad

För hemmakontoret och som enklare bakgrund

Roll Up ONE

Roll Up fungerar utmärkt som bakgrund för de som vill branda eller skapa en presentativt miljö vid digitala möten i hemmet eller på kontoret. En vanlig Roll Up monteras blixtsnabbt vid behov och stuvas lika kvickt undan när mötet är klart. De enklaste systemen har bredderna 85,100, 120 cm med höjd 200 cm. Passar som bakgrund för en person vid nära filmning.

Roll Up ONE produktblad

Roll Up XXL

Roll Up+ och RollUp XXL bibehåller enkelhet med Roll Up men ger en mer anpassad höjd för en stående filmning och bredd för fler personer. Detta antingen med en förlängd stödpinne och bildvåd till 245 cm höjd eller alternativt XXL systemet som ger hela 200 cm bredd och upp till 300 cm höjd.

Tips! Notera dock takhöjden så att den räcker till för dessa gigantiska Roll Ups.

Roll Up XXL produktblad

Soft Image

Soft Image är det snabba systemet som alla kan hantera med enkelhet. Ta fram, Fäll ut, klart! Kompakt, transportabel och endast en enhet med väska. Finns i bredderna 150, 225, 300, 375 och 450 cm. Höjden är 225 cm så den fungerar även där takhöjden är begränsad.

Soft Image produktblad

Bakgrundsväggar utomhus

EXL Event

EXL Event är det populära eventsystemet med vilket ni kan skapa en bakgrund för temporärt utomhusbruk. Stabil och stadig i normal väderlek, tack vare de inbyggda vikterna i ställningens nederdel. Komplettera med markfästen eller sandsäckar. Finns i bredder 200, 250 och 300 cm med en total höjd av 215 cm.

EXL Event produktblad

Vill du veta med om professionella lösningar för exponering och event?
Ring en expert på 08-83 33 00 så berättar vi mer.

Välkommen!

Displaylösningar & print för expo, event, sport & butik – Made in Bromma

Johannesfredsvägen 5

Bromma, Stockholm