Skyltar

Skyltar med tryck

Skyltsystem, skylthållare, sarger och tryckta skyltar i alla former. Från reklam- och arenaskyltar till figurskurna skyltar och bordsskyltar. Även affischer för gatupratare och trottoarställ samt specialskyltar som Instaramar stora pussel med tryck.

Skyltar och sarger med Pucken

Skyltar och sarger med Pucken

Lätthanterliga, fristående skyltar som också kan figurskäras. För både inom- och utomhusbruk. Med enkel- eller dubbelsidigt tryck.

Skyltar med SignBase.

SignBase

Golvstående, dubbelsidiga skyltar med diskret fot. Fria former på skylten tillsammans med ett snyggt fotfäste.

Skyltar med Bulan.

Skyltar med Bulan

Stadiga skyltar med enkel- eller dubbelsidigt tryck. Kan fyllas med vatten för extra tyngd. Försedd med hjul och handtag för enkel flyttning.

En tryckt skylt har många utföranden. Vi arbetar mestandels med större tryckta skyltar, från A3 upp till någon eller några meters storlek på skylt och tryck.

Allt från enkla affischer monterad i gatupratare till den dubbelsidiga, fristående sargen eller konturskurna skyltar med anpassad skylthållare. Vi har flertalet modeller för såväl inomhus som utomhusbruk.

Pandaskyltar.

Pandaskyltar

Utmärkta som trottoarpratare med enkel- eller dubbelsidigt tryck. Stabilt och stryktåligt skyltställ som fylls med vatten för tyngd.

Skyltar med Plattan.

Skyltar med Plattan

Dubbel- eller enkelsidiga skyltar med den minimalistiska Plattan. Skylten trycks på en stadig lättviktsskiva tillverkad av ett frost- och vattentåligt material.

Geckoskyltar

Geckoskyltar

Mindre skyltar för inomhusbruk med den smidiga Geckohållaren. Tryck dit och fäst med en enkel vridning. Perfekt mot glas och andra släta ytor.

Kartong och wellpapp med tryck

Kartong och wellpapp med tryck

Förpackningar, lådor och display av miljövänlig papp och bestruken kartong. Miljövänligt och mycket kreativ möjlighet där vi också kan hjälpa dig med formgivning och design.

Facebook och Instaramar

Facebook och Instaramar

Kul komplement på mässa och event! Tryckta på en stadig lättviktsskiva. Figur- eller formskärs enligt önskemål. Tryck och material är vatten- och frostsäkert.

Pussel med tryck

Stora pussel med tryck

Ditt motiv som ett pussel med tryck. Från 50 cm storlek och uppåt. Ett kul komplement på utställningen eller mässan.

Trottoarpratare

Trottoarpratare

Klassikern! Storlek 50 x 70 cm, 70 x 100 cm, mäklarbock och A3. Topsign kan förses med dekal på fram- och baksida.