Kontakt MaxPartner

MaxPartner

Ett samarbete över gränserna.

Är du en branschkollega, byrå eller eventarrangör och behöver en pålitlig partner? Vi kan hjälpa till med helheten eller bistå er produktion med t ex textil. Vi arbetar neutralt med märkning och leverans i ert namn eller där utställning och produktion kan fungera som ert showroom.

Boka ett möte med oss så kan vi förutsättningslöst se över hur ett samarbete ger maximal resultat för båda parter. Det kan gälla snabbare leveranser, tillgång till nya produktgrupper, ta del av innovativa och unika displaylösningar, till att få del av utökad produktikonskapacitet vid behov. Eller tillgång till kompletta produktbeskrivningar, prislistor, originalmallar, know-how, med mycket mera!

Vi har verktygen!

Showroom med alla produkter

Bjud in kunder och intressenter och välj rätt produkt och lösning utifrån funktion – hantering – transport. Att prova och se på plats garanterar en nöjd slutkund.

All produktion inhouse

Med produktionen på plats har vi full kontroll på slutresultatet. Med ett stor lager av displaysystem hanterar vi allt med punktliga leveranser.

Neuralt material

Vi hjälper er utan att synas? Till er hjälp har vi neutrala produktblad. Vi skickar leveranser direkt i ert namn och syr in tvättråd med er webbadress när vi gör textilproduktion.

Originalmallar

Det skall vara tydligt och enkelt att arbeta med oss. Till alla våra standardprodukter finns originalmallar på webbsidan. En garanti för ett lyckat resultat.

Katalog och nettoprislista

Som Partner får ni tillgång till våra partnerprislistor. Där kan du snabbt ta fram netto och slutkundspris på sortimentet i katalogen. Vill du istället arbeta med egen prissättning finns det mallar att utgå ifrån.

Kunskap och transparens

Med över 30 års erfarenhet inom digitalt storformat känner vi oss bekväma med förväntningar på funktion och utförande inom display. Vi har inga hemligheter eller hyschhysch runt vår tillverkning eller våra produkter.

Välkommen!