/ Event & Reklamskyltar / Bollväggar / EXL Kastvägg Inne

Mångsidiga EXL som portabel kastvägg

EXL Kastvägg är en lätthanterlig enhet när man söker en profilierad kastvägg för aktivitet och event inomhus. Komplett med ställning och duk med ditt eget tryck. En portabel kastvägg med snabbt och enkelt montage.

Bollvägg för Alfred Berg vid en mässa inomhus.
Bollvägg för Alfred Berg vid en mässa inomhus.
Bollvägg för Alfred Berg vid en mässa inomhus.
Oktoberfest? Klart du ska ha en bollvägg!
Samla bollpoäng med Aimo.

För inomhusbruk

Monteringstid 2-3 minuter

Bildytan tål omild behandling

Fri placering av bollhålen

info@maxdialog.se

08-83 33 00

Team Maxdialog informerar

EXL Kastvägg är perfekt där du behöver en stabil och lättmonterad kastvägg som exponering och aktivitet på event eller mässan. EXL Kastvägg är en variant på beprövade EXL Fotovägg där vi har adderat fångstnät och hål på duken. En kastvägg gör att besökarna siktar in sig på just ditt budskap och har som tävligsaktivitet ökar det intresset för att pröva om och om igen.

Kastväggens tryckta duk designar du fritt, inklusive placeringen av bollhålen, så länge det finns minst 15 cm mellanrum mellan dem. Under mallar hittar du ett par standardförslag och storlekar men vill du ha EXL kastvägg precis i din egen storlek så tillverkar vi dem enligt dina önskemål.

EXL är vårt eget eventsystem och möjligheter till skräddarsytt är många. Kastväggen levereras med ställning, markplattor, tryckt duk med hål och fångstnät samt tillhörande väska. Komplettera med mjuka bollar eller beställ samtidigt en uppsättning brandade rispåsar till din kastvägg!

EXL Kastvägg Innne

Storlek: Se Fotovägg

Mtrl bildyta: Sublimeringstryckt Expotextil

Mtrl system: Glasfiber, plast, metall

Displaylösningar & print för expo, event, sport & butik – Made in Bromma

08-83 33 00

Johannesfredsvägen 5

Bromma, Stockholm