Tält & Eventprodukter Bollväggar EXL Bollvägg inomhus

Mångsidiga EXL som portabel bollvägg

EXL Kastvägg är en lätthanterlig enhet när du söker en profilierad kastvägg för aktiviteter och event inomhus. Komplett med ställning och tryckt duk. Portabel, med snabbt och enkelt montage.

Bollvägg för Candy People i storlek 200 x 220 cm.
Bollvägg för Candy People i storlek 200 x 220 cm.
Bollvägg för Candy People i storlek 200 x 220 cm.
Bollvägg 150 x 220 cm för Sandvik med matchande kastpåsar.
Bollvägg för Discovery+ i storlek 200 x 220 cm.
Snöbollsvägg för Obos i storlek 200 x 220 cm.
Oktoberfest? Klart du ska ha en bollvägg!

För inomhusbruk

Monteringstid 2-3 minuter

Bildytan tål omild behandling

Fri placering av bollhålen

Team Maxdialog informerar

EXL Kastvägg är perfekt där du behöver en stabil och lättmonterad kastvägg som exponering och aktivitet på event eller mässan. EXL Kastvägg är en variant på beprövade EXL Fotovägg där vi har adderat fångstnät och hål på duken. En kastvägg gör att besökarna siktar in sig på just ditt budskap och har som tävligsaktivitet ökar det intresset för att pröva om och om igen.

Kastväggens tryckta duk designar du fritt, inklusive placeringen av bollhålen, så länge det finns minst 15 cm mellanrum mellan dem. Under mallar hittar du ett par standardförslag och storlekar men vill du ha EXL kastvägg precis i din egen storlek så tillverkar vi dem enligt dina önskemål.

EXL är vårt eget eventsystem och möjligheter till skräddarsytt är många. Kastväggen levereras med ställning, markplattor, tryckt duk med hål och fångstnät samt tillhörande väska. Komplettera med mjuka bollar eller beställ samtidigt en uppsättning brandade rispåsar till din kastvägg!

EXL Kastvägg Innne

Storlek: Se Fotovägg

Mtrl bildyta: Sublimeringstryckt Expotextil

Mtrl system: Glasfiber, plast, metall