Displaylösningar & print för expo, event, sport & butik

Monterväggar

Mäss- & utställningsväggar för alla tillfällen

Portabla mässväggar och displaysystem med tryck. Välvda, raka, hopfällbara, med bakgrundsbelysning ... Du hittar lösningen hos oss! Vi har producerat modulbaserade mässväggar i decennier och all tryckproduktion inklusive montering sker hos oss i Bromma.

Blickfång

Snabbmonterat

Egen produktion

Fotovägg

Fotovägg

Perfekt som snabbmonterad fotobakgrund. Dubbelsidig textil med möjlighet till olika motiv på fram- och baksida. Mycket kompakt transport.

Easy Soft Wall

Easy Soft Wall

Välvda, raka, höga mässväggar med textilomslag. Modulsystemet kan också kopplas till riktigt stora bildväggar och monterlösningar.

Quick Ljusvägg

Quick Ljusvägg

Modulärt system med ljusväggar av aluminium. Lättmonterat och stabilt tack vare quickfästen och med integrerad transformator.

Quick Basic Ljusväggar och Disk

Quick Basic Ljusväggar & Disk

Lättvikts-LED med precisa ramar av plast. Integrerade stödfötter och förmonterat kablage. Levereras med transportväska.

Soft Image

Soft Image

Mässvägg med textilomslag och ställning i ett. Mycket enkel att montera och transportera. Ett standardsystem ryms i en större väska.

Fabric System

Fabric System

Imponerande mångsidigt och fristående textilsystem. Perfekt för showroom och mässmonter. Kan levereras i riktigt stora format.

Scene Ultra

Scene Ultra

Mycket flexibel textilvägg där samma motiv kan monteras med många olika former. Levereras i en mycket kompakt transportväska.

Stage mässvägg

Stage

Rejält mässväggssystem som kan monteras på flera olika sätt och med riktig bredd. Bildvåd av textil. Levereras i anpassade väskor.

Stora textilväggar för backdrop eller dekoration

Stora textilväggar

Tryckt textil i riktigt stora format. Perfekt som backdrop, till kontoret, utställningen, mässan eller som butiksinredning.

Pop Up Magnetic

Pop Up Magnetic

Utställningsvägg med klassiskt välvd form eller som raka väggar. Enkelhet med stora möjligheter som kan kombineras med bildskärm.

Komplett översikt och jämförelse

Komplett översikt och jämförelse över samtliga våra mässväggar

Samtliga våra monter- och exponeringsväggar samlade på ett ställe.

Displaylösningar & print för expo, event, sport & butik

08-83 33 00

Johannesfredsvägen 5

Bromma, Stockholm