info@maxdialog.se   08-83 33 00

Temabrevet

Tips, ideér & nyheter inom exponering

Äldre temabrev

2012-2007 

Uppblåst exponering

Maxdialog breddar sitt sortiment ytterligare för sport och event, med uppblåsbara exponeringsytor. Vi har portaler och tält för korttidsuthyrning, samt möjlighet att ta fram kundanpassade enheter. För full frihet i utformning och färgsättning.

Juli 2012

Rätt produkt till nästa event

Att vi dagligen får leverera print, system och idéer till event är ingen slump. Vi arbetar hårt med att ge snabb service, välja rätt produkter och printmetod efter behov, och att alltid leverera på utsatt tid.

September 2011

Uppblåst exponering

Maxdialog breddar sitt sortiment ytterligare för sport och event, med uppblåsbara exponeringsytor. Vi har portaler och tält för korttidsuthyrning, samt möjlighet att ta fram kundanpassade enheter. För full frihet i utformning och färgsättning.

Juni 2012

Fristående skyltning med Plattan

Plattan är en snygg, enkel och diskret skylthållare för exponering inomhus. Den ger fullt fokus på bilden och ger möjlighet till fria former och mått.

April 2012

Ny textilvägg med valfria former

Konvex, Svängd, Böljande eller Konkav? Nu kan du få en event- eller mässvägg som skiftar form efter dina behov. Enkel, lätt och flexibel.

Mars 2012

Textila möjligheter

I tiden, miljöriktigt och flexibelt! Sublimerad textil är vår specialitet. Tåligt, snyggt, användbart i många applikationer. Med nya produkter och tillbehör erbjuder vi än fler möjligheter.

April 2011

Fotbollsfeber

I helgen avslutades Sanktan med final i TV 4 och vi tackar Sports & Brands för nytt förtroende och bockar av ytterligare en säsong som leverantör av print och system till Sanktandagar och finaler.

November 2010

FlagSign – utmanaren bland flaggsystem

Ett lättanvänt portabelt flaggsystem som tydligt exponerar ditt budskap. Med stort urval av markfästen kan den användas överallt, ute som inne.

Augusti 2010

Maxdialog info

Portabla utställningssystem för expo, event, sport och butik. Med lång erfarenhet och egen produktion erbjuder vi kompetent rådgivning och projektledning. Med omsorg och snabbt vid behov. Och punktligt.

Februari 2010

Sign Scandinavia 2009

Årets mässa är över och vi tackar alla besökare för intressanta och givande möten i vår monter!

November 2009

Välkommen att träffa oss på Sign Scandinavia '09

Vi finns i monter D:19 där vi visar nya skyltstället Panda, textiltryck, tryckta mattor, EXL-systemet och eventflaggor i olika former.

Oktober 2009

Panda – skyltställ

Panda – en kostnadseffektiv exponeringslösning ute som inne. Panda fylls med vatten till en vikt av 14 kg. Den vida formen ger stabilitet och skivans infästning justeras enkelt med ställskruvar

Oktober 2009

EXL Scen – portabel backdrop

EXL Scen är anpassad för inomhusbruk och finns som standard i storlekarna 250 x 245 cm och 300 x 245 cm.

Augusti 2009

EXL – nytt, standard och skräddarsytt

Nya systemet EXL är mer än bara ett displaysystem. Med EXL har vi lyckats skapa kreativa och funktionella lösningar till många av våra kunder.

December 2008

EXL – nyhet för arena, expo & event

EXL System 30 är möjligheternas system. Sarg, Arena, Banderoll och Scen är några av flera effektiva lösningar både ute och inne. EXL är ett helt nytt koncept som bär upp ditt budskap överallt.

Augusti 2008

Textiltryck för bärbara utställningar

Ger säljande miljöer snabbt, prisvärt & enkelt! Textilväggar erbjuder unika egenskaper. Lätt att sätta upp då bild och ställning sitter ihop som en enda enhet.

Januari 2008

Alltid högsäsong för BeachFlag

Gjord för att synas såväl sommar som vinter. Portabel eller permanent. På asfalt, gräs, sand och i snö. Låg vikt och enkelt handhavande.

Oktober 2007

Maxdialog - för expo, event, sport och butik

Displaylösningar & print för expo, event, sport & butik.

Om oss      info@maxdialog.se      08-83 33 00      Johannesfredsvägen 5, Bromma, Stockholm