info@maxdialog.se   08-83 33 00

Temabrevet

Tips, ideér & nyheter inom exponering.

2017 

Temabrev

Något du saknar?

Maxdialog hjälper dig med anpassade lösningar utifrån ett brett sortiment och mångårig kunskap. Ja, faktum är att alla våra projektledare har mer än 25 års erfarenhet av portabla displaylösningar och digital print! Att vi sedan producerar allt lokalt i Bromma gör oss unika med full kontroll på slutresultatet.

September 2017

Temabrev

Perfekt välvda textilväggar

En portabel världspremiär!

Portabla textilväggar är populära tack vare sin enkelhet och låga vikt. Tidigare dock begränsade till raka former och enskilda moduler. Med nyheten Easy Soft finns nu såväl välvda som raka väggar och alltid med perfekt släthet på duken, dessutom kan flera enheter smart kopplas ihop till större enheter.

September 2017

Temabrev

Nya BASIC BeachFlag utmanar

Kompakt och prisvärd!

Formatet och enkelheten är uppskattade egenskaper hos vårt nya BeachFlag BASIC-sortiment. Längden, runt en meter underlättar inte bara hanteringen det ger även billigare frakter. BASIC har även ny unik kryssfot och en attraktiv prisbild.

Augusti 2017

Temabrev

Vi breddar med ny printer

Skarvlös produktion upp till 320 cm printbredd.

Med upp till 320 cm printbredd täcker vi nu in de större jobben även på banderoll, mesh och ljuslådetextil. Med mycket miljövänligt latexbläck, dessutom! Det gör att vi nu kan erbjuda stora utskrifter med högsta kvalitet – skarvlöst. Från äkta sublimerad textil till vanlig banderoll.

Augusti 2017

Temabrev

Mässdiskar, bord & podium

Nyhet – Quick Podium XL

Den större Quick Podium XL är en av flera nyheter i vårt omfattande sortiment av diskar och bord. Hitta din favorit i nedan jämförelse! Alla med tydlig exponering av ditt budskap.

Januari 2017

2016 

Temabrev

Quick Affisch – nyhet för kampanjer

Ett snyggt och lättarbetat system för Point of Sale aktiviteter i butik.

Montage och bildbyte sker på minuten, utan behov av verktyg. Unik självsträckande funktion garanterar snygg exponering av budskapet. Tryck på affisch- eller bannermaterial ger god ekonomi vid löpande kampanjer.

Augusti 2016

Temabrev

Få inspiration och idéer i vårt showroom

Ett besök hos oss underlättar dina framtida beslut.

Med allt under ett tak får du här en inblick i möjligheter och val av rätt exponering anpassat efter ditt behov. Allt hos en riktig producent! En förhandstitt på besöket hittar du i vårt senaste klipp Maxdialog på 60 sekunder

Februari 2016

Temabrev

Quick Podium – Världens snabbaste demodisk!

Låt oss presentera något unikt!

Något som verkligen skiljer sig från mängden, med en otrolig funktion och användarvänlighet. Quick Podium är enastående som exponeringsyta, podium och lätthanterlig demodisk. Väger endast 9 kg komplett med väska och är självuppresande på 10 sekunder!

Januari 2016

2014 

Rustade för framtiden

Välkommen till ett bredare, större och snabbare Maxdialog!

Ännu ett år av uppbyggnad är snart tillända. Med nya uppdragsgivare och ökad omsättning bygger vi vidare på än bättre servicegrad och kapacitet. Med nya medarbetare och två rejäla tillskott i maskinparken förstärker vi "rätt produkt i rätt tid", en trygghet för dig som kund och återförsäljare.

December 2014

Välj rätt disk från våra dukade bord

För att skapa en inbjudande mötesplats är valet av en praktisk och anpassad exponeringsdisk avgörande.

Inte bara vi medborgare stod inför ett val, så ock partierna. Skulle det vara slit och släng med okänt ursprung, tillverkningsmetod och okända arbetsförhållanden! Eller miljöanpassat med produkter som kan användas om och om igen?

November 2014

2013 

Maxdialog – en frågvis partner som bryr sig

Ert varumärke är värdefullt, därför vill vi värna den energi och värde det har.

Våra lösningar är ingen "billig, billig webbhandel" utan kunniga projektledare som frågvist söker information, för att ge er den bästa lösningen på varje behov. Med omsorg och stort engagemang, håller vi oss till en rimlig kostnadsbild. Och vårt arbetssätt har under årtionden uppskattats av professionella kunder med krav på rätt utförande i rätt tid.

November 2013

Våren är på väg – hög tid för flaggor

Tydlig och effektiv exponering, portabelt med enkel hantering.

· Flaggsortimentet bär ditt budskap på bästa sätt

· Originalet bland BeachFlaggor, svensk design för nordiskt klimat

· Direktsublimerad textil, tvättbar med ypperligt genomtryck

· Material och sömnad av högsta klass – allt tillverkat i huset

· Optimalt utbud av markfästen, punktliga leveranser på kort tid

April 2013

Fri entré till Butiksleverantör 2013

Butiksdemo eller samplingsaktivitet? Lösning finns Smart-sortimentet!

Vi premiärvisar nyheten Smart Demobord och andra expolösningar för butik och event, såsom Listig, Snap On och sublimerad textil.

Februari 2013

Smart Demobord – unik nyhet från Maxdialog

Professionella och portabla demonstrationsbord

för dig med höga krav på stabilitet och hygienisk arbetsyta. Hopfällbart, transportabelt och klar att användas på minuten. Rostfri arbetsyta, kan beställas med diskho och uttag för gastronomkantiner mm.

Februari 2013

2012 

Välkommen åter efter semestern

Med förnyade krafter rivstartade säsongen för oss! Och bredvid oss pågår Boutställning 2012 i Annedal, som bjuder på 11 dagars inspiration runt boende och miljö. Också med exempel på vad vi som tryckeri kan erbjuda dig som utställare och eventarrangör i form av tältväggar i textil, eventflaggor och fristående skyltsystem.

Augusti 2012

Maxdialog - för expo, event, sport och butik

Displaylösningar & print för expo, event, sport & butik.

Om oss      info@maxdialog.se      08-83 33 00      Johannesfredsvägen 5, Bromma, Stockholm