Här kan du se brevet som webbsida

   
 


 

 
 

 

Få inspiration och idéer i vårt showroom!

Ett besök hos oss underlättar dina framtida beslut. 
Med allt under ett tak får du här en inblick i möjligheter och val av rätt exponering anpassat efter ditt behov. Allt hos en riktig producent!

Förutom vårt Showroom med de senaste från ledande tillverkare får Ni en rundvandring från ax till limpa. Originalhantering, print, produktion och sömnadsateljé är allt samlat i våra lokaler, centralt belägna i Bromma.
Lite av vad du kan förvänta dig ser du i filmen nedan

   
 


 
 

Klicka igång filmen och välkommen att boka ditt besök, via mail eller ring 08-83 33 00    

 
 
 
    Förstärkning i produktionen!

Kristin Nyfelt anslöt till Maxdialog under förra året.
Hon är otroligt lösningsfokuserad. En ovärderlig resurs på sömnad, händig i produktionen, ordningsam och noggrann när det gäller logistik.

Vid de allt fler montagen ute hos kund är Kristin tillsammans med Arben omtyckta montörer.

   
Kristin har gått byggutbildning och praktiserat som möbelsnickare. Har en passion för hantverk, design och sömnad omfattande såväl kläder, gardiner som möbler.
Ps: Kristin och alla våra anställda har naturligtvis ID06-kort för snabb och säker identifiering på bygg-arbetsplatser Ds.
 
 
    Missade du QP med extra allt!

I förra nyhetsbrevet presenterade vi världsnyheten Quick Podium. Det ultrasmidiga expobordet som har alla fördelar. Låg vikt, monteras på 10 sekunder, och tar minimal plats nedpackad i sin väska!
Responsen har varit fantastisk så missade du denna nyhet sist, har du här chansen igen!

   
 
 
    Välkommen till idéfabriken

Vi värdesätter din leverans. Oavsett om du är slutkund, eventbyrå eller partner så finns det en förväntat slutresultat och en deadline. Vi levererar punktligt och snabbt vid behov! Välkomna hit för idéer och inspiration!  karta>>

   
   
 

Om nyhetsbrevet ej är av intresse ber vi er att avregistrera er.